Zondag 7 juli 2013

Tentbouwdag zorgt voor een cabrio-effect na een dagje ploeteren


Het begint zo langzamerhand een soort van traditie te worden: het is ieder jaar weer tropisch warm op de jaarlijkse tentbouwdag. Aan de ene kant is het zwaar en vraagt het net iets meer inspanningen, maar aan de andere kant mogen we van geluk spreken dat het niet regent en deze dag in het water laat vallen.

 

Vanaf een uur of 9 was een half dozijn aan medewerkers aanwezig om de geraamte van de tent te bekleden met de grote doeken. In de week naar deze dag toe lagen de meeste kleden al op zijn plaats. Hierdoor was het 'slechts' een kwestie van uitrollen en hijsen van de kleden in de juiste positie.

 

Na een dagje ploeteren, hingen tegen een uur of 4 alle kleden en kon worden terug gekeken op een geslaagde dag. Op zaterdag de 20ste is een tweede tentbouwdag gepland om de tent te voorzien van de damwandprofielen op het dak. Tot die tijd blijft de tent een cabrio en kunnen we nog even blijven genieten van het heerlijke Nederlandse zomerweer.

 

Overzicht belangrijke data

Elke maandag-, dinsdag- en donderdagavond: bouwavond (aanvang  19.00 uur)

Iedere dinsdagavond: schoffelen (aanvang 19.00 uur)

20 juli: tweede tentbouwdag (aanvang 9.00 uur)

3 augustus: lasdag (aanvang 9.00 uur)

17 augustus: kartondag (aanvang 9.00 uur)

17 augustus: Barbecue (aanvang 18.00 uur)

 

 

Bekijk alle foto’s in het fotoboek.

Waanzinnig, wakker, warm, waterdicht, weelderig, weerzinwekkend, wereldrijk, wonderbaarlijk, wonderlijk, wreed met corsowijk West-End

Share |
Tekstvak: NIEUWS